Es busquen joves per triomfar a la xarxa

La Plataforma per la Llengua i iCat FM demanen nens i adolescents per fer continguts en català

La Plataforma per la Llengua i iCat FM han fet una crida a infants i joves d’entre vuit i quinze anys perquè presentin propostes de continguts digitals en català com mems, videoclips o monòlegs per protagonitzar-los en un nou espai d’aquesta emissora. Es tracta d’una secció setmanal, anomenada La Pantalla, que presentarà un youtuber o creador que vulgui difondre la seva obra.

La crida s’adreça a nens i adolescent que facin continguts a Youtube, Instagram, Soundcloud, blogs o altres formats i tinguin interès a presentar continguts propis d’aquestes xarxes i mitjans com mems, tutorials, gameplays, covers, videoclips, monòlegs, stop motion, stories, cançons, timelapses, unboxings, entrevistes, etc. L’objectiu de la iniciativa és ampliar els continguts en català per als més joves a les xarxes socials, que, segons diu la Plataforma per la Llengua, “són pràcticament inexistents”.

Els interessats a participar en La Pantalla poden posar-se en contacte amb el projecte a través del compte d’Instagram @daviditsme_cat, que coordinarà aquest espai.

iCatKids és el programa multiplataforma orientat a infants i joves d’entre vuit i quinze anys, presentat per Pau Guillamet, que s’emet els dissabtes de 10 a 11 h. L’espai dels més joves d’iCat també tindrà una versió en vídeo que es podrà veure a YouTube a la mateixa hora que el programa de ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share