La CAL anul·la tots els grups de conversa

Sessió dels ‘Garbells de llengua’ a Barcelona / R.G.A.

L’entitat congela les sessions durant un mes a causa del coronavirus

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) ha anunciat aquest dimecres que anul·la totes les sessions dels grups de conversa dels projectes Xerrem Junts i Garbells de Llengua fins, com a mínim, el 13 d’abril, a causa de l’epidèmia del coronavirus. L’entitat confia a reprendre l’activitat el segon trimestre de l’any.

Segons ha explicat la CAL en un comunicat, la decisió ha estat motivada per l’alarma que ha provocat l’extensió del coronavirus Covid-19 i després que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya hagi prohibit les activitats que reuneixen gent si el grup ocupa més d’un terç de l’aforament del local on es fan. En cas de complir aquesta condició, les directrius del govern imposen, a més, que els participants es mantinguin a distància. L’entitat assenyala que en la gran majoria dels grups de conversa no es compleix el primer requisit i en cap d’aquests és possible respectar el segon.

El projecte Xerrem Junts està adreçat a persones que volen practicar oralment el català amb l’ajuda de voluntaris, mentre que els Garbells de llengua es dirigeix als parlants amb un nivell alt de la llengua que volen millorar el seu català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LinkedIn
Share