La UIB estrena un curs de Dinamització Lingüística

El títol respon a l’actual procés de normalització del català

La Universitat de les Illes Balears (UIB) estrena un curs d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística que permetrà als alumnes formar-se en una disciplina que tracta “la promoció del canvi (tries, hàbits, preferències, motivació, actituds, usos, presència de la llengua…)”, segons explica la UIB, que emmarca la creació d’aquest curs en “el procés de normalització de la llengua catalana que actualment s’impulsa des dels diversos àmbits de la societat: tant des de les institucions públiques com també des d’entitats no governamentals”.

El curs, que permetrà obtenir 20 crèdits ETCS, es posarà en marxa el 30 d’octubre i s’allargarà fins el 30 de juny del 2020. Les sessions es duran a terme al Campus de la UIB i es podran seguir per videoconferència des de les extensions d’Eivissa i Menorca. El termini per sol·licitar-ne l’admissió s’acaba el 16 de setembre, ja que la data oficial marcada al fulletó és la del 15 i és diumenge.

La UIB informa que la formació que s’ofereix es fonamenta principalment en les àrees de la lingüística i de la filologia, en particular de la catalana, però també inclou aportacions d’altres àrees, com ara la psicologia o la pedagogia. El curs és un títol propi de la UIB que ha estat cofinançat per la Direcció General de Política Lingüística del govern balear.

One thought on “La UIB estrena un curs de Dinamització Lingüística

  • 8 de setembre de 2019 at 11:25
    Permalink

    A veure si mica en mica anem guanyant terreny en la nostra llengua!ENDAVANT!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share