À Punt i Escola Valenciana estrenyen llaços per promoure el valencià

Signatura del conveni entre À Punt Mèdia i Escola Valenciana / Escola Valenciana

Les dues organitzacions signen un conveni per a la difusió de les activitats de l’entitat educativa

À Punt Mèdia i la Fundació Escola Valenciana han signat un conveni de col·laboració per promoure l’ús social del valencià en els àmbits educatiu, audiovisual, musical i cultural. Les dues organitzacions treballaran conjuntament per afavorir la difusió de les iniciatives que posa en marxa Escola Valenciana, parant especial atenció a les Trobades d’Escoles en Valencià i la campanya “Voluntariat pel valencià”.

El conveni inclourà l’elaboració de materials i produccions, tant didàctics com lúdics, per facilitar l’aprenentatge i el foment de l’ús del valencià, el coneixement de les principals personalitats valencianes i les diferents manifestacions de la cultura popular. Escola Valenciana oferirà tots els continguts infantils de La Colla per difondre’ls als autobusos de transport escolar.

Els responsables de la cadena valenciana i de l’entitat educativa han remarcat la bona sintonia que mantenen els darrers anys. “Aquest conveni posa un marc a les bones relacions que mantenim amb la Fundació Escola Valenciana, amb la qual compartim objectius essencials com la promoció de la llengua, especialment entre el públic infantil i juvenil, i la vertebració territorial”, ha destacat el director d’À Punt Mèdia, Alfred Costa. En el mateix sentit s’ha pronunciat el president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes, que ha subratllat que el conveni “referma els punts en comú que hi ha entre À Punt i Escola Valenciana”. “Volem destacar la importància de l’entreteniment infantil en valencià per a garantir el futur de la nostra llengua, un aspecte en el qual À Punt és i ha de ser clau”, ha afegit.

À Punt i Escola Valenciana ja col·laboraven en iniciatives com ara la difusió del Festival Feslloc o l’organització del concurs Berlanga de curtmetratges destinat als alumnes de primària i secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LinkedIn
Share