Diumenge, juny 16, 2024

Qui som

El Diari de la llengua és una publicació digital especialitzada en la informació sobre el català des de tots els vessants i en la situació d’altres llengües, especialment les minoritzades. El diari ofereix notícies, cròniques i reportatges fets amb rigor periodístic i es fa ressò de les iniciatives d’entitats i col·lectius en defensa de la llengua arreu dels Països Catalans.

El Diari de la llengua va ser un dels guanyadors dels XIX Premis Nacionals Joan Coromines, que atorga la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) per la seva tasca de divulgació de les nombroses iniciatives que es fan al país relacionades amb la llengua. El periodista Raül G. Aranzueque n’és l’editor.

El diari està disponible a internet, a X: @diarillengua, a Facebook: fb.me/diaridelallengua i a Instagram: @diaridelallengua. Els suggeriments i les propostes dels lectors són molt benvinguts.

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (info@diaridelallengua.cat) o a través de les nostres xarxes socials.

Verified by ExactMetrics