La revista 3DNassos s’endú el Premi Llengua Nacional

Ràdio Amèrica Barcelona ha estat el finalista del Premi Llengua Nacional / Llengua Nacional

Ràdio Amèrica Barcelona és la finalista del guardó que reconeix el compromís amb el català

La revista de videojocs 3DNassos s’ha endut aquest dijous el IV Premi Llengua Nacional que atorga aquesta publicació a les empreses o entitats pel seu “compromís amb la llengua i la seva contribució a l’ús del català”. El jurat ha valorat la tasca de 3DNassos en la “millora de la presència del català en el món dels videojocs.

La gala del premi, dotat amb 2.000 euros, s’ha fet a Barcelona i ha estat conduïda per la periodista Pati Lainz i ha comptat amb la participació de l’educador i comunicador Pau Font, impulsor del portal d’internet Youtubers Docents, que ha reivindicat la presència del català a internet. L’acte ha estat amenitzat pel cantautor barceloní Jordi Montañez.

Durant la vetllada també s’ha fet públic el nom de la candidatura finalista, de les catorze que optaven al guardó, que ha esat Ràdio Amèrica Barcelona (RAB), de qui s’ha valorat la seva tasca en l’aprofundiment dels “vincles entre Catalunya i la seva diàspora al continent americà”.

També ha intervingut en l’acte el secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, F. Xavier Vila, que ha fet una crida als parlants a defensar la llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share