Diumenge, juny 16, 2024
INICIATIVES

Neixen els primers Videojocs Florals

El Projecte Ce Trencada, Softcatalà, FandubbersCat i Creadors.tv organitzen un concurs literari sobre jocs localitzats al català

Sant Jordi sempre és sinònim de literatura, de Jocs Florals i de defensa de la llengua. Quatre entitats dedicades a la promoció del català en l’entorn digital han combinat aquests conceptes i s’han empescat els primers Videojocs Florals. Es tracta d’un concurs literari creat pel Projecte Ce Trencada, Softcatalà, FandubbersCat i Creadors.tv que tracta de videojocs localitzats al català pel Projecte Ce Trencada.

Els participants poden presentar les seves obres, en llengua catalana, fins al 20 d’abril i tenen 72 projectes diferents per inspirar-s’hi que es poden trobar a la base de dades de traduccions de l’entitat i al seu web.

Hi ha dues categories diferents (contes i poesia) dividides cadascuna en dues modalitats: autors de 14 a 17 anys i autors de 18 anys i més. El conte o poesia pot ser sobre sobre un personatge, un entorn, un món, objectes, un sentiment o tot el que aparegui dins del videojoc i hi estigui relacionat i cenyir-se a les bases del concurs.

Els premis consisteixen en una clau d’un videojoc, un rol especial commemoratiu al canal de Discord del Projecte Ce Trencada, una samarreta de Softcatalà i la primera edició del còmic: Les Aventures de Softcatalà, una samarreta de FandubbersCAT edició especial i una tassa i una bossa tote de CreadorsTV. Les obres guanyadores s’imprimiran i seran exposades en esdeveniments com ara el Creafest o el Saga.

El lliurament de premis es farà el 24 d’abril i es retransmetrà per Twitch a través d’una emissió en directe al compte de Twitch de Creadors.tv.

Foto: Participants al Saló Saga de videojocs en català el desembre del 2023 / Raül G. Aranzueque

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics