Nova crida de projectes d’EscolaLAB

Escola Valenciana finançarà iniciatives de promoció del valencià

Escola Valenciana ha iniciat aquest dimecres 1 de juny una nova crida a rebre projectes per a EscolaLAB, la seva plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià. Amb aquest projecte, Escola Valenciana es proposa impulsar i fer realitat projectes culturals, musicals, audiovisuals o socials innovadors i que tinguin el valencià com a llengua vehicular.

Les persones, entitats, organitzacions o empreses interessades a presentar un projecte a aquesta segona convocatòria tindran de l’1 de juny fins al 15 de juliol per fer-ho a través del web https://escolalab.org. A partir d’aquesta data, l’entitat avaluarà les propostes rebudes i farà públic els projectes seleccionats, que comptaran amb l’assessorament i experiència logística d’Escola Valenciana perquè puguin rebre el finançament corresponent al setembre “amb les màximes garanties d’èxit”.

EscolaLAB compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Àrea de Cultura de la diputació de València. També té el suport de la plataforma de microfinançament Verkami.

La primera edició d’EscolaLAB va aconseguir fer possible els projectes L’Squad d’Aitor i Júlia (Tresdeu), Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook) i Guillem, nosaltres no t’oblidem (Associació Cultural Bassot). A més, es van recaptar un total de 17.805 € gràcies a prop de 500 mecenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share