Refrescar-se amb música en valencià

L’Ajuntament de València posa codis QR amb 46 llistes de cançons a les platges de la ciutat

El Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de València ha posat en marxa una iniciativa per fomentar la música en valencià entre els ciutadans que vagin a les platges de la ciutat aquest estiu. El projecte, que forma part de la campanya “Música, València!”, consisteix a posar codis QR en panells informatius, postes sanitàries i papereres que quan s’escanegen porten a 46 llistes de cançons en valencià a Spotify i YouTube classificades en novetats, gèneres, moments i temàtiques.

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario i el regidor de Platges, Giuseppe Grezzi, han remarcat, en la presentació de la campanya, la importància de la música en la normalització de la llengua pròpia.

Els impulsors del projecte han elaborat també estores i paravents per a la platja amb el lema de la campanya i els codis QR impresos. Qui vulgui aquest material pot aconseguir-lo participant en el sorteig que es farà entre els qui segueixin el compte d’Instagram @envalenciàVLC, publiquin una història amb una cançó de #MúsicaValència i etiqueti @envalenciàVLC la persona amb qui voldria ballar o cantar aquella cançó.

En el marc de la campanya “Música, València!” s’han senyalitzat amb codis QR prop de 300 zones enjardinades i un centenar d’edificis municipals. Els responsables de la campanya preveuen estendre-ho a parcs i jardins com el Jardí del Túria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LinkedIn
Share