S’estrena la primera coproducció de TV3, IB3 i À Punt

El programa ‘Favorits’ s’emetrà aquest cap de setmana a les televisions balear i valenciana i dimecres, a la catalana

TV3, IB3 i À Punt estrenen aquest cap de setmana Favorits, el primer programa coproduït per les tres cadenes. Presentat com un espai que explicarà les històries “més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereixen el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores”, el programa es podrà veure a IB3 dissabte a les 20 hores, a À Punt, diumenge a les 21.15 hores i al Canal 33, dimecres que ve a les 22.30 hores.

Segons han explicat els responsables del programa, cada capítol tindrà una durada d’uns 25 minuts i estarà format per notícies breus, peces curtes sobre xarxes socials i tres reportatges descentralitzats, un per a  Catalunya, un altre per al País Valencià i un per les Illes Balears, que tractaran informacions d’innovació local.

El programa funcionarà sense presentador i cadascun dels tres territoris tindrà la seva pròpia narració en la seva variant dialectal.

L’emissió del programa és el fruit de la col·laboració de les tres cadenes de televisió de parla catalana de l’Estat, que els darrers temps han engegat diversos projectes de col·laboració, ja sigui a tres bandes o de dues de les cadenes, com Bon dia TV, el canal de televisió per internet conjunt de Televisió de Catalunya i IB3. À Punt i TV3 també han coproduït la minisèrie La fossa, encara per emetre.

En el primer capítol de Favorits s’hi exposarà un invent per lluitar contra l’Alzheimer a pedalades, el cas d’una jove nord-americana que va perdre un braç en un accident i ara fa gags sobre el seu braç amputat i el d’un científic que està descobrint la personalitat dels peixos, entre altres continguts.Tot i els avenços del Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià en la promoció de produccions audiovisuals conjuntes, les entitats de defensa de la llengua reclamen més implicació dels governs per fer possible la reciprocitat dels tres canals de televisió als tres territoris, un fet que depèn també, en bona part, del govern espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share