S’estrena la primera sèrie conjunta de TV3, IB3 i À Punt

La televisió balear emetrà ‘Mòpies’ a partir del 25 de setembre

IB3 estrenarà el 25 de setembre Mòpies, la primera sèrie coproduïda de forma conjunta per la televisió de les Illes Balears, TV3 i À Punt. Es tracta d’una obra de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca, que explica la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu on viu un succés traumàtic i misteriós que hauran de resoldre. Una monitora del campament els acompanyarà a caçar mòpies, un ésser de la mitologia mallorquina.

La sèrie ha estat dirigida per Lluís Prieto i coproduïda per Espaitemps amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes d’aquesta producció, que consta de quatre episodis de 55 minuts. TV3 i À Punt encara no han anunciat la seva data d’estrena.

El repartiment està encapçalat per actors de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià com Valèria Sorolla, Alba Brunet, Santi Pons, Isabel Requena i Anna Berenguer.

La primera sèrie coproduïda per les tres televisions arriba després que totes tres hagin dut a terme altres col·laboracions reeixides com les pel·lícules La mort de Guillem i Frederica Montseny. TV3, IB3 i À Punt han posat en marxa també el portal d’internet Bon Dia TV, que ofereix continguts de les tres televisions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LinkedIn
Share