S’estrena la primera sèrie conjunta de TV3, IB3 i À Punt

La televisió balear emetrà ‘Mòpies’ a partir del 25 de setembre

IB3 estrenarà el 25 de setembre Mòpies, la primera sèrie coproduïda de forma conjunta per la televisió de les Illes Balears, TV3 i À Punt. Es tracta d’una obra de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca, que explica la història de Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d’estiu on viu un succés traumàtic i misteriós que hauran de resoldre. Una monitora del campament els acompanyarà a caçar mòpies, un ésser de la mitologia mallorquina.

La sèrie ha estat dirigida per Lluís Prieto i coproduïda per Espaitemps amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l’equip de guionistes d’aquesta producció, que consta de quatre episodis de 55 minuts. TV3 i À Punt encara no han anunciat la seva data d’estrena.

El repartiment està encapçalat per actors de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià com Valèria Sorolla, Alba Brunet, Santi Pons, Isabel Requena i Anna Berenguer.

La primera sèrie coproduïda per les tres televisions arriba després que totes tres hagin dut a terme altres col·laboracions reeixides com les pel·lícules La mort de Guillem i Frederica Montseny. TV3, IB3 i À Punt han posat en marxa també el portal d’internet Bon Dia TV, que ofereix continguts de les tres televisions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

LinkedIn
Share