Diumenge, juny 16, 2024
Actualitat

Neix Comboi, una ràdio de música en valencià

L’emissora es pot seguir per internet i ofereix temes de tots els territoris de parla catalana

El grup Emisoras Musicales ha posat en marxa Comboi, una emissora de música en valencià que ofereix “una acurada selecció musical” que inclou diferents gèneres musicals en català de tots els indrets del domini lingüístic

El web d’Emisoras Musicales destaca que el projecte “naix amb un esperit divulgador i inclusiu, capaç de véncer barreres geogràfiques i idiomàtiques”.

L’emissora es pot escoltar a través de diferents freqüències: el 107.5 a València, 106.1 FM a la Marina Alta nord, DAB+ 9A a Alacant i DAB+ 8D a València i Castelló. També es pot escoltar en línia a través d’aquest enllaç.

El naixement de Comboi, que té com a lema “La ràdio de la terreta” coincideix en un moment de gran vitalitat de la música en català a tots els territoris de parla catalana. Grups de música com Zoo, Antònia Font i Oques Grasses omplen grans recintes en els concerts que fan arreu dels Països Catalans. A Catalunya ja hi ha una emissora que emet música exclusivament en català. Es tracta de Ràdio Vilablareix, que té oients per tot el país que la segueixen per internet.

Foto: Will Francis / Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics